Handbok För Pojkvänner

Handbok För Pojkvänner Handbok för pojkvänner – förhållandeförlängare för killar, sambos, äkta män (och deras bättre hälfter)

Allt som killar borde veta om relationer men varit för coola/macho/lata för att fråga om.

Vi män är bra på mycket, men relationer är ett område där vi fortfarande famlar oss fram. Vi smiter från disken, tror att en halvtimmes tiggande räknas som förspel, lyssnar bara när vi hör orden ‘ny dator’ eller ‘sex’ och tror att komplimanger är någon slags vattenlevande organismer. Det här orsakar i bästa fall onödigt gnissel i förhållandet, men slutar inte sällan i att det kraschar (i 4 av 5 separationer är det killen som blir dumpad). Den här handboken hjälper dig inte bara att blåsa liv i glöden och få en roligare relation, utan kan till och med rädda ditt förhållande.

  • Bli en bättre älskare genom att bli en bättre lyssnare.
  • Förebygg gnäll, tjat och djupa suckar.
  • Lär dig bråka så att ni båda vinner.
  • Få mer sex genom att städa.
  • Så gör du din tjej knäsvag (utan att behöva bli gitarrist i Metallica).

Handbok för pojkvänner är en underhållande relationsguide som lär ut konsten att vårda ett förhållande och som visar de stora vinsterna för killen med att anstränga sig lite mer. Den ger handfasta råd om hur man stärker romantiken, livar upp sexet, hushållsarbetet, föräldraskapet och mycket mer.

Slutsåld som inbunden och pocket.
Ladda ned som e-bok hos Adlibris, Bokus eller Google Play, eller som ljudbok från AdLibris eller Bokus.  

Författare: Peter Eriksson
Illustratör: Jenny Holmlund
Förlag: Forum, ljudbok: HörOpp!
Utgiven: 200909, Antal sidor: 176
ISBN: 9137135074